Om oss


Hej och välkomna till Sveriges största moped och mopedbils skrot. 

SP24 är  är Sveriges  största moped och mopedbils skrot i Fleninge. Vi har som mål att kunna erbjuda en hög servicegrad och  för kunden en bra prisbild. Förhoppningen är att det ska gynna många ägare till äldre och nyare mopeder samt motorcyklar. Vi har ett stort urval av både begagnat men även nytt.


SP24 startade för 3 år sedan efter att ha tagit över MC skroten i Fleninge, med några få anställda och ambitionen att göra affärer av att återanvända bra och begagnade originaldelar får vi det att växa ännu mer.Idag köper vi in, lagerhåller och säljer ett brett sortiment av begagnade fordonsdelar i gott skick till hela Sverige . Detta gör vi för vi älskar begagnade delar. Just att kunna återskapa fordon med delarna är vårt stora intresse.


Att tänka begagnat betyder inte att du köper trasiga eller gamla delar. Det innebär att du köper nästan nya delar i gott skick och till lågt pris. Vi på SP24 har ett av Sveriges största urval av begagnade mc-delar- och reservdelar, Samt mopeder och mopedbilar!. Sortimentet innefattar nästan alla modeller och märken och alla delar är såklart kollade. Är det någon del du inte hittar? Ring gärna så hjälper vi dig att hitta det du söker!

Välkomna in!

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.